Организаторите на този бунт ще бъдат наказани с цялата строгост на

...
Организаторите на този бунт ще бъдат наказани с цялата строгост на
Коментари Харесай

Путин с ново изявление: Бунтовниците ще бъдат наказани с цялата строгост на закона

Организаторите на този протест ще бъдат осъдени с цялата строгост на закона. Тази престъпна активност цели да се отслаби страната.

Това съобщи в първото си послание към нацията след похода на „ Вагнер ” към Москва съветският президент Владимир Путин

От Кремъл съветският държавен глава акцентира, че всеки опит за изнудване е жертван на крах и че Западът и Киев целят руски бойци да се избиват едни други, съобщава Sky News, съобщи Нова.

Путин благодари на руснаците за поддръжката, патриотизма и солидарността, проявени след началото на протеста на Евгений Пригожин. Той изрече благодарности и на беларуския президент Александър Лукашенко за мирното разрешаване на обстановката. „ На процедура цялото съветско общество беше обединено на фона на отговорността да отбрани своята татковина “, уточни съветският президент.

И добави: „ Тази гражданска взаимност сподели, че всеки шантаж, всеки опит за предизвикателство на вътрешни вълнения и ужас, са обречени на неуспех “.

Путин благодари и на управлението на „ Вагнер “, което „ е взело вярното решение да спре марша към Москва и да предотврати кръвопролитието “. По думите му наемниците на частната военна компания са „ патриоти, употребявани от уредниците на този протест “.

„ Този бунт беше жертван на неуспех и неговите уредници, въпреки да са изгубили възприятието си за положително и зло, няма по какъв начин да не са осъзнали този факт “, акцентира Путин и упрекна Украйна за интервенция в протеста като „ възмездие за провалената контраатака на Киев “.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР